Mai jos puteti gasi pareri ale unora dintre copiii care ne frecventeaza cursurile:

“Acum un an, cand am venit la cursuri, nu puteam intelege foarte multe lucruri care se discutau in limba engleza. Incetul cu incetul m-am deprins si acum inteleg cu ususrinta si particip activ la toate orele! Doamna profesoara m-a invatat cu multa rabdare sa incep sa gandesc in limba engleza. Imi place enorm aici!” (I. B. 13 ani)

“Mi-as dori sa invatam engleza tot asa si la scoala! Aici e foarte distractiv, dar invatam mult mai multe!” (M. C. 11 ani)

“As vrea sa vin la cursuri pe tot parcul anului, dar si aici se ia vacanta vara. Imi place atat de mult atmosfera de aici din clasa!” (A. U. 12 ani)

“Imi place foarte mult la orele de germana! Vreau sa vin si in alte zile cand merg la inot sau tenis.” (L. M. 6 ani)

“Acum doi ani, cand s-a inscris aici, fiica mea s-a pregatit pe nivelul KET, iar in vara aceasta a sustinut deja examenul pentru B2. Evolutia ei a fost fantastica la Centrul Averroes! Le multumesc echipei de aici pentru toata grija si dedicarea cu care s-au ocupat de ea! Sub indrumarea lor, fiica mea va sustine in primavara anului acesta scolar examenul Certificate in Advanced English.” (B. B., 16 ani)

“Sunteti familia mea – locul unde copilul meu creste si evolueaza extraordinar! Va iubesc pentru tot ceea ce faceti pentru el! Nu-mi vine sa cred cat de mult a progresat la limba engleza de cand a venit la dumneavoastra!” (Dorina S.)

engleza voluntari

Leave a Reply