Micutii artisti

Micutii artisti

10980711_635116553258504_6148809363588111337_n

MICUȚII ARTIȘTI
(5 – 7 ani)
Centrul Averroes lansează cursul de desen în creion și acuarela pentru cei mici!

Cei mici își exprimă uneori greoi sentimentele, ei preferând exprimarea grafică. Ei se simt în acest fel importanți, reușind să redea din sentimentele și trăirile lor, din modul în care percep lumea care îi înconjoară.

Există copii mai emotivi care se refugiază în lumea culorilor, însă părinții sunt primii care trebuie să sesizeze înclinația lor și să îi îndrume în acest sens. Dezvoltarea unei personalități complexe a copiilor depinde de dumneavoastră! Noi vă ajutăm în acest sens!

Formatorul copilului dumneavoastră este un artist desăvârșit, cu multiple creații în desen, pictură, dar și modelaj! Dumnealui se va ocupa de aspecte precum: libera exprimare artistică a copilului și de dezvoltarea simțului estetic! Astfel, acesta va fi și un curs de dezvoltarea personală a lui! Copilul dumneavoastră va fi mai atent la detalii, mai profund în emoții și trăiri, va fi lipsit de stres și își va dezvolta percepția vizuală.

Cursul va debuta cu un modul de desen în creion, in modulul al doilea și al treilea urmând să exploreze lumea colorată a acuarelei și a modelajului.

Domnul profesor ține inclusiv cursuri de pregătire înaltă.

Cursul este dedicat in principal prescolarilor si elevilor, dar se pot inscrie in grupe separate adulti de orice varsta si nivel.

Programul este flexibil si se stabileste de comun acord cu domnul profesor.

Prețul unei ședințe de o oră este de 20 lei, iar materialele necesare primului modul sunt incluse in preț

Leave a Reply