Limba Germană

Limba Germană

Cursurile de limba germană 🇩🇪 pentru copii si adolescenti sunt gandite atragator pentru fiecare categorie de varsta si se desfasoara in cursul dupa-amiezelor. 📌📚
📝 Pentru relatii suplimentare ne puteti contacta la ☎️ nr. de tel: 0766805530.
#germanâ#cursuri#lectii#scoala#curs#colentina#voluntari#afumati#ilfov#dobroesti#engleza

Leave a Reply

Limba germana

Limba germana

 

În acest an școlar, vor avea loc atât cursuri în format fizic la sediile noastre, cât și cursuri online. Acestea sunt gândite și aplicate adecvat fiecărei categorii de vârstă, dar și de nivel al competențelor lingvistice. 

Pntru a vă înscrie la unul dintre cursurile noastre, vă rugăm să ne vizitați la sediu sau să ne contactati în prealabil la unul dintre numerele noastre de telefon: 0773.329.278 sau 0766.805.530

Sediile noastre se regăsesc la urmatparele adrese:

Sediu Colentina: Sos. Fundeni nr. 292, etaj 1 (deasupra Domino’s Pizza)
Sediu Voluntari: B-dul Aurel Vlaicu nr. 93-95, etaj 1 (vizavi de Smart Expo)
 
 
 
 

Limba germana este cea mai vorbita limba in Europa. Din ce in ce mai multi oameni au drept limba nativa limba germana si nu este de mirare avand in vedere cele 83 miliaone de locuitori ai Germaniei fiind cea mai populata natie a Europei . Totusi nu numai locuitorii Germaniei vorbesc limba germana; este de asemenea limba oficiala si in Austria, Elvetia , Luxemburg si Liechtenstein. De asemenea , este limba nativa a populatii concentrate in zone precum nordul Italiei, , estul Belgiei, Tarile de Jos ,Danemarca, estul Frantei, parti ale Poloniei, Republica Ceha , Rusia , Romania si in alte parti ale Europei.

In timp ce invatatul limbii germane te poate conecta cu 120 de vorbitori nativi pe intreg globul trebuie sa nu uitati ca multi oameni vorbesc si invata imba germana ca a doua limba. Este a treia limba in lume si a doua ca popularitate in Europa si Japonia, dupa engleza, bineinteles.

Germania este a patra putere economica din lume si este nr.1 la export in lume

Germania este a patra putere economica din lume si o putere extraordinara in Uniunea Europeana . In anul 2007, in al cincilea an la rand si in ciuda problemelor monezii euro – Germanii erau campioni ai exportului. Tara a exportat bunuri in valoare de 940 de miliarde de dolari , chiar in fata exporturilor Americii. De la masini la masinarii si echipament industrial pana la farmaceutice si produse casnice, afacerile din Germania castiga foarte mult din export.

De asemenea nu trebuie sa uitam ca si Elvetia, o alta tara vorbitoare de limba germana are cela mai inalte standarde de viata din lume.

A sti limba germana inseamna oportunitati de job

Exista nenumarate companii multinationale raspandite in intreg estul Europei unde Germana este a doua limba vorbita dupa rusa. Japonezii , a doua putere economica din lume inteleg avantajele cunoasterii limbii germane : 68% dintre studentii japonezi studiaza limba germana .

Germanii sunt inovatori

De la presa lui Gutenberg pana la descoperirea undelor electromagnetice (Hertz), de la dezvoltarea chimioterapiei de catre Ehrlich pana la teoria relativitatii a lui Einstein , germanii s-au dovedit de nenumarate ori mari inovatori. Acelasi curent se pastreaza si astazi , 4 din 10 cele mai inovatoare companii sunt localizate in Germania iar 12.7% din brevetele lumii apartin Germaniei, clasandu-se a treia tara din lume .

Germania este o natie dedicata cercetarii si dezvoltarii , fiind mereu la frontiera descoperirii noilor tehnologii.

Germanii sunt cei mai mari cheltuitori ca si turisti din lume

Daca pana acum am laudat germanii cat de mult muncesc putem afirma ca stiu sa se distreze la fel de mult. Cu salarii mari si cu o medie de 6 saptamani de vacanta pe an , locuitorii Germaniei au mijloacele si timpul pentru a calatori… si chiar asa fac! Daca iti place sa calatoresti este foarte probabil sa intampini si turisti germani din moment ce 3 din 4 vacante ale germanilor si le petrec in alte tari.

Prezenta germanilor pe internet este foarte mare

Avand in vedere ca germanii sunt mari inovatori nu este de mirare ca isi pastreaza prezente pe internet. Cu mai multe de 12 milioane de domenii .de , fiind a doua extensie dupa .com . 

1 din 10 carti din lume este publicata in Germania

Limba germana nu este numai o limba a trecutului. Germanii produc peste 80,000 de carti in fiecare an . Singurele limbi care sunt in stare sa produca mai multe carti anuale sunt engleza si chineza.

Tarile vorbitoare de limba germana au un patrimoniu bogat

In afara de nenumaratele contributii aduse culturii americane, vorbitorii de limba germana au un patrimoniu cultural bogat. Germania este mereu precizata drept pamantul “Dichter und Denker” – al poetilor si ganditorilor .

Limba germana nu este asa de grea pe cat credeti

Daca stiti deja limba engleza, atunci aveti un avantaj in invatarea limbii germane. Atat limba germana moderna, cat si limba engleza moderna au evoluat din aceasi radacina a limbilor germanice. 

Germana este necesara sau recomandata pentru foarte multe programe scolare si universitare

Contributia puternica a numerosi vorbitori de limba germana in atat de multe arii de expertiza si domenii face cunoasterea limbii germane un avantaj pentru multe discipline .

Germania sponsorizeaza financiar 60,000 de schimburi internationale in fiecare an

In timp ce promoveaza cercetarea si dezvoltarea in cadrul Germaniei , germanii de asemenea recunosc cooperarea internationala si experienta ca fiind esentiala pentru a continua sa fie un lider mondial.

Leave a Reply