Ateliere distractive si educative

  • Cursul de științe ale naturii este unul interdisciplinar, care presupune asimilarea (pe diverse nivele) unor cunoștințe din multiple discipline precum: chimie, fizică, biologie, mineralogie și altele asemenea.
  • Programa acestui curs este astfel concepută încât, dacă la elevii mici învăţarea se face în joacă, în cazul elevilor din gimnaziu şi liceu activitatea vizează aprofundarea unor principii specifice ştiinţelor naturii şi atingerea performanţei în domeniu.
  • Cursul este predat de un cadru didactic cu un bogat portofoliu în lucrul de succes cu copiii, cu o curiculă personalizată, orientată spre eficiența acumulării cunoștințelor de către copii și înțelegerea mai bună și mai sofisticată a mediului înconjurător.
  • Mediul de lucru este prietenos, elevii trebuind să asculte indicaţiile profesorului şi să respecte regulile cursului.
  • Grupele sunt formate din cel mult 10 copii și se formează în funcție de vârsta, dar și de nivelul de cunoștințe al copiilor.

 

stiinte

 
 
Ateliere distractive si educative de științe
 
Au inceput inscrierile pentru atelierele tematice din primul semestru al noului an scolar!
Puteti alege dintre urmatoarele:
 
📐 Geometrie creativă (6-12 ani)
🪐 Astronomie (6-12 ani)
⚗ Chimie prin experimente
🗃 Inginerie prin LEGO (6-12 ani)
⌨ Informatică și programare (+7 ani)
🧲 Fizică prin experimente (6-12 ani)
🇩🇪 Germană (+5 ani)
🇬🇧 Engleză (+5 ani)
 
 
În aceasta vara am oferit si ateliere de microbiologie. Consideram ca microbiologia nu ar trebui sa fie un domeniu inaccesibil copiilor! In cadrul scolii de vara noi invatam intr-un mod inedit despre virusi, bacterii si alte microorganisme care nu pot fi vazute cu ochiul liber.
 
 

Leave a Reply