Cursuri de vara 2016

Cursuri de vara 2016

Si in vara anului 2016 Averroes va propune cursuri de vara tematice pentru copii pe module de doua, de trei sau saptamani.

Centrul nostru organizează cursuri de vară pentru copii și adolescenți care asigură asimilarea și consolidarea acumulate de-a lungul anului școlar. Cursurile sunt intensive și presupun implicarea activă a copiilor în lecții distractive și activități de tip dezvoltare personală.cursuri de vara

Cursurile sunt împărțite în module, având posibilitatea de a crea, un orar preferabil, cu materiile preferate ale copilului dumneavoastră și ale prietenilor lui! Toate materiile propuse de centrul nostru sunt predate de specialiști în domeniu, profesori cu experiență și artiști de renume.

Ei vor explora lumea fantastică a poveștilor, dar vor parcurge și exerciții de înțelegere a textelor predate. Astfel, ei vor asimila noțiuni de vocabular într-un mod original, creativ, dar și util! Abilitățile de comunicare ale copilului vor fi stimulate lecție de lecție, iar activitățile pe perechi sau de grup vor fi  nelipsite.

Pentru informatii suplimentare, puteti suna la numerele de telefon: 0766805530 sau 0773329278.

 

Dezvoltare personala prin arte

Centrul nostru organizează cursuri de vară pentru copii și adolescenți care presupun implicarea activă a copiilor în lecții distractive și activități de tip dezvoltare personală.

Cursurile presupun lecții de desen, pictură, modelaj și teatru. Acest program urmărește dezvoltarea personală a cursanților prin concretizarea artistică originală a cunoștințelor asimilate. Dezvoltarea personală include activități și expereințe care au scopul final de a îmbunătăți starea de conștientizare, de dezoltare a talentelor și abilităților personale, îmbunătățirea calității vieții și contribuirea la realizarea aspirațiilor și viselor personale.

Prin joc, desen, teatru si participarea la cursuri actorie, copilul dezvoltă abilitati extrem de folositoare pentru orice individ.
Este un procedeu unic ce aduce impreuna logica si mecanica emotionala pentru a sparge barierele imaginatiei. Acest modul va aduce beneficii in ceea ce priveste limbajul si expresivitatea corporala si astfel se face trecerea de la pasivitate la implicare activa.

Cei mici își exprimă uneori greoi sentimentele, ei preferând exprimarea grafică. Ei se simt în acest fel importanți, reușind să redea din sentimentele și trăirile lor, din modul în care percep lumea care îi înconjoară.
Există copii mai emotivi care se refugiază în lumea culorilor, însă părinții sunt primii care trebuie să sesizeze înclinația lor și să îi îndrume în acest sens. Dezvoltarea unei personalități complexe a copiilor depinde de dumneavoastră! Noi vă ajutăm în acest sens!
Formatorii copilului dumneavoastră sunt artiști desăvârșiti, sub îndrumarea cărora copilul dumneavoastră va fi mai atent la detalii, mai profund în emoții și trăiri, va fi lipsit de stres și își va dezvolta percepția vizuală.

Leave a Reply